Απάντηση στον λίβελο του Διευθυντή Ενημέρωσης του ΥΠΕΘΑ

Οι αποκαλύψεις της zougla.gr για τις διαδικτυακές και κοινωνικές δραστηριότητες του εκπροσώπου Τύπου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Βενιζέλου, κ. Ηλία Βεργίτση, προκάλεσαν την αντίδρασή του. Με ένα υβριστικό email επετέθη κατά της zougla.gr, χαρακτηρίζοντας τον δημοσιογράφο Πάνο Πικραμένο ως «αργόμισθο» και «εκβιαστή», εμπλέκοντάς τον με τις αποκαλύψεις.

Ο κ. Βεργίτσης, στενός συνεργάτης του υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Βενιζέλου, επιχείρησε να αποδώσει τα κίνητρα των αποκαλύψεων εις βάρος του σε διαμάχη που είχε με τον Πάνο Πικραμένο, στην εκπομπή «Με αρετή & Τόλμη» όπου ο τελευταίος επίσης εργάζεται, εκτός από τη zougla.gr

Στις 22 Μαΐου 2011, στην εκπομπή «άγνωστος Μ» με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, που μεταδόθηκε από το Zougla Radio, ο Πάνος Πικραμένος διευκρινίζει ότι η αντιπαράθεσή του με τον κ. Βεργίτση και το ρεπορτάζ με τις αποκαλύψεις της zougla.gr είναι δύο διαφορετικά πράγματα, αποκαλύπτει τους λόγους και τα κίνητρα της αντιπαράθεσης και διαψεύδει κατηγορηματικά τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς του Διευθυντή Ενημέρωσης του ΥΠΕΘΑ, περί «αργομισθίας» και «εκβιασμών».


Απάντηση στον λίβελο του Διευθυντή Ενημέρωσης του ΥΠΕΘΑ

Οι αποκαλύψεις της zougla.gr